Estetikkliniken

På Södra Hamngatan 59 hittar du estetikklinken med expertise på Botox och Filler. Vi är en klinik som utför det mesta inom estetik och skönhet. Hos oss på vår klinik verkar legitimerad personal som behandlar områdena fillers och botox. Våra behandlare är kända för deras breda kunskap och moderna metoder på behandlingar inom skönhet.
Vår klinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom sökområdena botox Göteborg och fillers Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och i andra städer.
Vi har som mål att du ska vara nöjd med ditt besök och vår behandling som du gör hos oss. Vår skönhetsklinik gör allt för att bli ett toppval för dig som vill välja en estetikklinik i Göteborg.Is A Microblading Artist Career Right For You? | Microblading Training

Bästa fillers Göteborg
Om du söker på ”skönhetskliniker Göteborg” får du upp en mängd olika estetikkliniker i Göteborg som har olika erbjudanden för behandlingar med fillers, men som saknar kompetens. Hos oss får du kompetent och legitimerad behandlingspersonal som behandlar ditt behov av att få de bästa fillers i Göteborg.
Hyaluronsyran som vi använder i vår fillerbehandling är framtagen för att ge en naturlig effekt på det behandlade området. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Förutom lätt irritation direkt efter en filler behandling är det i princip omöjligt att vara allergisk mot fillers eller att kroppen skulle stöta bort syran som injiceras.
Vi gör allt för att våra legitimerade personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss finns det alltid fillers erbjudande på vår klinik inom en rad olika områden och behandlar allt inom fillers käklinje, fillers haka, fillers näsa för att nämna några exempel. Vi vill alltid kunna ge dig de bästa fillers Göteborg stads skönhetskliniker har att erbjuda.
Botox Göteborg pris
Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på vad det är som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox skiljer sig priserna åt.
Exempelvis om du vill göra botox kråksparkar, botox ögonbryn eller botox kämuskler för att nämna förslag på områdena som går att behandla.
Fullständigt pris ges i samband med konsultation med din behandlare som du träffar innan botox injiceringen. Där går ni tillsammans igenom vilket område du behöver ha behandling med botox, om du gjort botox innan eller om det är första gången för dig. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilken behandling med botox som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig.
Hur går det till vid en botox injektion?
Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din behandling med botox. Sedan har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att förklara steg för steg, pris och för att besvara frågor och funderingar. Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort behandling med botox innan, så ska du känna dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge dig all information om din behandling https://www.gotaklinik.se/.
När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox är inte bara till för att bättra på sin skönhet, utan är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är bra mot migrän och för att lugna överspända muskler. Med botox i pannan blir det att musklerna i pannan och din glabella slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.