Här kan du hyra Kajak i Stockholm!

Att en solig sommardag få glida runt i kajak i Stockholms vatten är fantastiskt. Närheten till naturen är svårslagen när man paddlar kajak det vittnar de flesta som provat om. Utsikten man bjuds på när man paddlar kajak i Stockholm får man heller inte glömma!Where to rent a kayak, canoe or paddleboard - mainetoday

Att paddla är roligt och alla kan vara med! Det är lätt att lära sig och inga förkunskaper krävs.

Om du vill paddla kajak i Stockholm är det Rålis Kajak du ska vända dig till! Vi hjälper dig gärna!
Paddla kajak – en aktivitet som passar alla
Paddla kajak är verkligen något för alla oavsett hur gammal du är. Så låt barnen också följa med och uppleva Stockholm från vattnet! Vår kunniga personal ger er rätt utrustning och den hjälp ni behöver. Du behöver bara tänka på att ha med dig kläder som funkar i det väder som är.

Utforska det Stockholm har att erbjuda från vattnet. Det finns många fina saker att se! Du kan välja att ta en kortare tur i stan eller genom lugnare kanaler kring Långholmen. Längre turer går också, till exempel runt Essingeöarna eller Årstaviken. Vart det bär av bestämmer såklart du!

Cafeér och mattorg finns på olika ställen där du kan ta en paus. Det finns alla förutsättningar för en väldigt trevlig dag helt enkelt!
Paddla i grupp
Du kan ge dig ut på egen hand, med familjen eller kompisarna, men vi erbjuder också tillfällen där man kan paddla i grupp med andra människor.
Meetup
Paddla tillsammans med folk från hela världen! På sommaren så har vi varje torsdag en paddling i såna här grupper där vi ger oss ut på picknick till någon fin plats.
Midnight Kayakers
Varje år runt midsommar så ordnar vi på Rålis Kajak det här eventet tillsammans med någon välgörenhetsorganisation. Tänk att kunna få paddla och göra en bra sak samtidigt!

Du tar med dig passande kläder och du får låna utrustning av oss. När vi har paddlat klart har vi picknick på bryggan i form av knytis. Passar lika bra för nybörjare som för mer erfarna. Det blir en väldigt trevlig kväll!
Priser
Det ska vara möjligt för alla att hyra kajak hos oss. På Rålis Kajak kan du paddla för så lite som 270 kr. Se vår fullständiga prislista på vår hemsida!

Om företaget

Rålis Kajak har funnits sen 1999. På den tiden i form av ett café som hette Kafe Kajak. Från början var det bara caféverksamhet som bedrevs, men vårt stora kajakintresse och närheten till Stockholms kajakklubb ledde till att vi till slut köpte in några kajaker för uthyrning.

2009 lämnades caféverksamheten och blev bara kajakuthyrning och här driver vi vidare den verksamheten än idag!

Vi är helt oberoende köper in de kajaker på marknaden som vi anser är bäst för våra kunder. När du hyr kajak hos oss så kan du känna dig trygg! Boka kajak hos oss nu, välkommen https://raliskajak.se!