Skönhetsklinik

Välkommen till vår skönhetsklinik. Vi är en klinik som behandlar det mesta inom estetik och skönhet. På vår skönhetsklinik arbetar certifierad personal som behandlar områdena fillers och botox. Skönhetsklinikens personal utmärker sig för deras specialisering och moderna synsätt på behandlingar inom estetik.
Vår skönhetsklinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom Botox Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och i andra städer.
Vi vill alltid att du ska trivas med ditt besök och din behandling som du gör hos oss. Vi strävar mot att bli ett alternativ för dig som vill välja en klinik i Göteborg https://www.gotaklinik.se/.Image result for Skräddarsydda skönhetsbehandlingar

Filler Göteborg
Inom fillers Göteborg finns en mängd olika skönhetskliniker i Göteborg som har fillers erbjudande, men som inte är certifierade. Vi erbjuder kompetent och legitimerad personal som behandlar ditt behov av att få de bästa fillers i Göteborg.
Vi på skönhetskliniken använder Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt på det området som du vill behandla. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som kroppen samarbetar väldigt väl med. Du kan få rodnad hy efter en fillerbehandling, men det är sällsynt att vara allergisk mot fillers eller att kroppen skulle stöta bort syran som injiceras.
På vår klinik har vi som mål att våra certifierade personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss finns det alltid fillers erbjudande på vår klinik inom varierande områden och behandlar allt inom fillers käklinje, fillers haka, fillers näsa för att nämna några exempel. Vår klinik vill alltid ge dig de bästa fillers Göteborg stads beauty clinics har att erbjuda.
Botox pris
Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på vad det är som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox är det olika priser.
Exempelvis om du vill göra botox kråksparkar, botox ögon eller botox kämuskler för att nämna ett par av områdena som vi kan behandla.
En detaljerad offert ges när du har din konsultation med din behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du behöver ha botox, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången med botoxbehandling. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin syn på vilken injicering av botox som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig.
Botox injektion – Procedur?
Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din botoxbehandling. Sedan har du en kort konsultation tillsammans med din behandlare för att förklara steg för steg, kostnad och för att besvara möjliga frågor. Även om det är din första behandling eller om du har gjort injicering förut, så vill vi att du är trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sin åsikt om din behandling.
När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.
Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är en effektiv metod mot migrän och för att vårda överspända muskler. Med botox i pannan blir det att musklerna i pannan och din glabella slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket skapar migrän.