SUP

SUP står för StandUpPaddleboardoch är enflugasom har blivit allt mer populäri Europa och särskilt i Sverige. StandUpPaddleboardfungerar som så att utövaren står på en paddleboard liknande en surfingbräda och paddlar sig framåt med en paddel stand up paddle.Stand Up Paddle Board Rental - Agios Georgios by Crazy Sports

Eftersompaddleboard har en anpassningsbar design, kan du bruka din paddle i de flesta vattentyper och drag. På grund utav detta ges fler möjligheter att bruka din StandUpPaddleboard, beroende på vattnet som du har din StandUpPaddleboard i.

Paddleboard

För att få ut det mesta av en SUP upplevelseär att välja enbrapaddelbräda. Det gör stor skillnad i användandet avpaddleboard om du har valt enpaddleboard som är anpassad för din SUP aktivitet.SUPär tillgängliga i två olika varianter. Varianterna är liknande varandra, men de har en viss skillnad i form och egenskaper. En hård paddleboard är tillverkad för högre fart, har bättre glid och är fördelaktig om du intevillfylla upp din paddleboard varje gång och vill ut i vattnet snabbare.Skillnaden med en uppblåsbarSUP är att den är enkel att förvara och att du kan ta med den överallt och utforska nya vattendrag när du reser.

Testa på SUP Yoga

SUP finns i olika varianter och med den specialdesignadepaddleboardär möjligheterna stora att göra mer än att bara paddla.En ny trend inom SUP är SUP Yoga som är yoga utförd påpaddelbräda.SUP Yoga är en träningsform som är framtagen i linje med traditionell yoga och som är fokuserad på kombinationenav balans och styrketräning på stilla vatten.

SUP Stockholm

I Stockholm trendar träningsformen SUP. I många av Stockholms skärgårdar har trenden gått från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enpaddle Stockholm runt.Standuppaddle är en aktivitet som passar både unga och gamla och som bidragit till en kulträningsform och aktivitet att göra när det är fint Stockholms väder.Vid vattenaktivitet ärStandUpPaddle något som passar förallaåldrar.